Podgorički dani meda

Kuća meda doo je i ove godine učestvovala na pčelarskoj manifestaciji Podgorički dani meda.

Pčelarskoj javnosti smo ponudili dio asortimana naših proizvoda kao i pčelarski pribor i opremu. Sugrađanima i ostalim posjetiocima smo takođe ponudili naš brend Crnogorski med a u razgovoru sa Ministrom poljoprivrede, šumarstva I vodoprivrede, gospodinom Vladimirom Jokovićem dogovorili organizovanje sastanka na kome bi razgovarali o unapređenju i daljem razvoju Kuće meda.

Pored ministra Jokovića, koji je svečano otvorio manifestaciju prisutnima su se obratili predsjednik Udruženja pčelara Podgorica Mirko Šćepanović, predsjednik Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore Radule Miljanić i sekretar za poljoprivredu pri glavnom gradu Dušan Radonjić.

Sajam je posjetio i predsjednik Vlade gospodin Dritan Abazović koji je obišao izlagače i ukratko porazgovarao sa pčelarima.

Ono što je za pčelara posebno važno, jeste najava ministra Jokovića da će za narednu godinu biti posvećena puna pažnja pčelarskom sektoru koji je prema njegovim riječima jedan od najbolje organizovanih oblasti domaće poljoprivrede.

Sajam se nastavlja i naredna dva dana.

Vaša Kuća meda.